Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKS(MILI-)TANTER

 

häcklar du häxorna

så hädar du satan

och toffelhjältarna

jagar ut dig på gatan

kuvade knähundar

som en gång var män

se lille fridolf när

han går igen

femtekolonnarna

som fjäskar beskäftigt

det tycker donnorna

är riktigt häftigt

dominatrixens kick

är att förnedra

den som hon borde se

upp till och hedra

 

butchfeministerna

kutar på bruket

socialisterna

med rätta stuket

det är crass-tapos folk

som anger tonen

pomperipossa som

sitter på tronen

 

LARZ GUSTAFSSON 16/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-16 17:05



Bookmark and Share


  Rocker123
Jag erbjuder mig frivilligt att kapa de förtvinade manslemmarna på de s.k. manliga feminazisterna, de behöver inte tacka mig efteråt ens.
Kvinnan och mannen är komplement och inte kombatanter men vissa hjärndöda individer greppar tydligen inte det...
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP