Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIPERA

 

vipera, vipera

den ultimata ragatan

vipera, vipera

bemyndigades av satan

vipera, vipera

den kluvna tungan vibrerar

hon konspirerar

och hon mobiliserar

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-17 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP