Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEGA FÄRDAS ALLTID I FLOCK

 

 

 

fega färdas alltid i flock

måste söka stöd hos varandra

och den lilla trygghet man har

är att vara lik alla andra

drevet går, ett uppbåd står klart

alla rättar in sig i ledet

"utplåna all opposition!"

lyder det koncisa beskedet

den mentala istidens män

rustar nu sin stormtrupp för striden

salkta dras nu löpsnaran åt

sådan är den yttersta tiden

yttrandefriheten vi har

har man redan naggat i kanten

ska despoten lyckas få makt

är hans fotfolk alltid garanten

dessa män är smidda av järn

dessa män har härdats i flammor

innerst inne drömmer de om

att ha samlag med sina mammor

fega kommer alltid i grupp

säger man är starka och många

cirklarna och kepsarna är

alltid några nummer för trånga

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/3 2010






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-18 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP