KOMMUNISTBLUFFEN!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMUNISTBLUFFEN!




RÅDSMAKT

man skulle försvara

landvinningar

man skulle förklara

uppfinningar

affischernas

romantiserade språk

kulisser förskönade

denna epok

en idealism

och en kämpaglöd

men mänskligt förfall

störtar allt i död

ett uppspacklat lik

stilig kosmetik

så föll en publik

för dess symbolik

metallisk och hård

en kampsångsmaskin

den pyramidala

hierarkin

man väljer att se

vad hjärtat har kärt

man vill hålla fast

vid vad man har lärt

 

LARZ GUSTAFSSON  8/4 2010






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 16:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar !!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP