Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITIKENS IRRATIONALITET

ideologier

tävlar om din gunst

olika partier

demagogisk brunst

tuggar sina teser

sprider sina blad

medborgare läser

äter som choklad

 

bluffen tränger in i

alla tomma hål

där man saknar mening

där man saknar mål

politiken som ett

magert substitut

människan som början

människan som slut

 

 

självutnämnda

diktatorer träder fram

hävdar att mitt

avståndstagande är skam

stålviljan ska segra

som den alltid gör

sina svinerier

har de inget för

 

 

jag har valt att avstå

som jag alltid gjort

jag är mantalsskriven

på en högre ort

översittare vill

sätta mig i bur

Gud ska döma dem och

deras diktatur

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/4 2010

 

http://www.youtube.com/watch?v=MrbBOFXF4zk




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 17:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Mantalsskriven på högre ort låter bra !
2010-08-19

  anits VIP
Tänkvärda rader
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP