Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖGNARNA

 

 

 

landsförrädare delar ut rosor

 

på stadens största torg

 

tiggare sitter och ber om allmosor

 

själv känner jag bara sorg

 

vämjelse inför valskådespelet

 

allt valfläsk, all hysteri

 

trist att man tror man kan

 

RÖSTA

 

 

bort felet

 

 

jag fortsätter mitt myteri

 

 

 

refr:

 

det skorrar falskt

 

från gågatan i dag

 

det luktar skit

 

och landsförräderi

 

jag stannar upp

 

betraktar allt ett slag

 

jag äcklas av

 

den värld vi lever i

 

 

 

 

 

 

 

landsförrädare bjuder på kaffe

 

och skryter om sitt parti

 

söker övertrumfa de andra

 

med sitt satans hyckleri

 

om man genomskådat farsen

 

finns det bara ett alternativ:

 

ta det röstkort som du får

 

och sätt igång och RIV!

 

 

 

refr:

 

det skorrar falskt...

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-08-18 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP