Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags att komma hem

dags att komma hem nu
flackat länge nog
sökt så många platser
för bekräftelse och godkännande

dags att komma hem
hoppa av tåget
sakta till fots gå hemåt
blunda och lita på att komma rätt

dags att komma hem nu
bygga bo i de inre hålen
fylla upp de tomrum
där jag är ämnad att bo




Fri vers av Karin Andersson
Läst 550 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-18 18:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint skrivet om tryggheten att komma hem...
2012-10-16

  blaite
Så jävla och så lätt att läsa
2011-08-22

  Tillbringaren VIP
Åh, vilken bra!! Så fint du beskrivit ett sådant viktigt budskap.
2010-09-09

  Bibbi VIP
Tycker mycket om denna.
2010-08-30

  Anya VIP
Jag gillar dina texter. De talar till mig!
2010-08-20

  stella
Tryggheten i det som är hemma...
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson