Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOLN OCH SOL

många mörka moln


blir snart vita och lätta


sol och himmel blå





anits 19 augusti 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-19 19:48



Bookmark and Share


  ULJO
Kort men vackert
2010-08-20

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig.
2010-08-20

  Eva Helene VIP
Vackert och glädjerikt!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP