"Duch of the Terrace, never grew up. I hope she never will." (The Stranglers)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Duch of the Terrace, never grew up. I hope she never will." (The Stranglers)




ROSENPRINSESSA

 

rosenprinsessa

drog förbi på stan

skymtad i vimlet igen

skön som en glimt av

vårens första dag

vacker som försommaren

nyss var du nära

som en katt på ett torp

nu drog du hastigt förbi

jag var som vanligt

samma spanande korp

kedjad i melankoli

 

rosenprinsessa

allting runtomkring

blev till en inramning då

du var scenariot

och ingenting

annat kan röra mig så

rosenprinsessa

jag försonades med

saknad och längtan ändå

rosorna blommar

i mitt inre trots allt

så länge hjärtat kan slå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/8 2010

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 15:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin läsning..
2010-08-21

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2010-08-20

  Bagan
håller med föregående, riktigt vackert.
2010-08-20

  SagaArt VIP
Vackert
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP