Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS NÅGOT

det finns något

som är starkare

än vad man själv

inte kan förstå


det finns en ide

som känns viktig

just i det ögonblicket

den kommer till


det finns en tanke

bakom allt som skrivs

bakom alla ord

finns en tanke


det finns något

bortom bergen

bakom skogarna

under månens sken


det finns något

bortom alltet

något som inte syns

men det finns där


för den som tror

finns det där

det som man inte

kan ta på

men känns i sitt hjärta

man är aldrig ensam


jag tänder ett ljus

ett ljus i natten

för alla som nu

går och gått över

regnbågsbron

som nu har fått

lugn och frid




anits 21 augusti 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-21 00:32



Bookmark and Share


  aol
en sann stillhet,
2010-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Någon som ser och hör och som vill vara delaktig. Som också blev det. Via total identifikation i en blodig korsdöd.
2010-08-21

  Eva Helene VIP
I stillhet, ljus och frid.
2010-08-21

  Bibbi VIP
Exakt och jag tänder också ett lus denna kväll och natt för en kär poetervän som gått över gränsen.

Applåd och bokmärke.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP