Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regnet bara öser ner och getingar ligger döda


REGN och GETINGAR

regn regn öser ner


hundarna har bråttom in


vill inte bli blöt






på fönster brädan


ligger getingar på rad


nu sticks dom inte







anits 24 augusti 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-24 18:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skönt när getingarna dessa sommarmarodörer få lov att ge upp....
2010-08-25

  Catharina Edin VIP
Sköna iakttagelser -
2010-08-25

  aol
gillas bra haikat
2010-08-24

  Bibbi VIP
Ja, jag satt hos min fotvårdare då regnet bröt loss och jag fick låna ett paraply för att kunna ta mig vidare:-)
Tack för Din fängsland skildring!
2010-08-24

  Eva Helene VIP
Fint, kan se getingarna där de ligger på lit de parade.
2010-08-24

  poetryGirl
Höstkänslor
2010-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Oskadliggjorda små gynnare som tappat stinget.
Regnandet är trist, men här verkar det spricka upp österut.
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP