Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FILMSTJÄRNAS LEENDE

har du blivit beundrad

med fascination

som en filmstjärna fast

med en annan passion?

och har skatten av pärlot

du glimmar och är

fått en man att bli uppslukad

av dig så här?

vissa glömmer man aldrig

det är bara så

outplånliga intryck

som tränger sig på

 

 

har du nånsin beskrivits

i skön poesi?

har du blivit hans skimrande

dagdrömmeri?

det är flickor som du

som gör pojkar till män

och man vill vakna upp med

i soluppgången

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 17:48



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Det blev fina ord, vackert skrivet.
2010-08-25

  anits VIP
Vackra rader
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP