Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankarna finns där tunga denna kväll


NATTENS TANKAR

mörkret kommer tidigt
om kvällarna nu

jag tänder mina värmeljus
ser in lågan

tänker på dagen som varit
hundarna var min glädje
denna dag

tröttheten har varit enorm
hoppas få sova gott i natt

så att det i morgon blir
lättare att vara jag

mina tankar är tunga och
mycket sorgsna

undrar ibland, vad gör jag här
här på den den här sidan

skriver av mig, det hjälper
ibland, inte alltid

jag tänkte i dag, om jag hade
en egen hund

hur skulle jag då må, kanske
bättre rent av mycket bättre

men en hund kostar pengar
den ska ha mat

försäkringen är inte billig
jag vet, jag har haft många
hundar

men jag har mina "dagbarn"
dom fyller ett tom rum, min
längtan

en längtan efter gemenskap

det finns en rädsla inom mig
en rädsla att bli sårad

bli utnyttjad, det har hänt
och alltför ofta

nu ska min trötthet ta mig
till sängen

så jag får sova några timmar
då kanske det i morgon känns
bättre

livet blir värt att leva igen
om värken och tröttheten
bara lindras lite, lite grann





anits 25 augusti 2010










Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-25 23:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skickar en mängd med kramar till dig !
2010-08-26

  Catharina Edin VIP
Säkert kommer ljusare dagar för dig -
2010-08-26

  Anya VIP
Jag hoppas din nästa dag blir bättre och att dina våndor lättar lite!
2010-08-26

  Eva Helene VIP
Nu när den nya dagen gryr så hoppas jag att du fått sova gott i natt och återhämtat dig till kropp och själ!
2010-08-26

  Bibbi VIP
Tack för att Du delar detta!
Sänder upp en liten bön till vår Fader för Dig innan jag själv kryper till kojs.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP