Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN TANKE

en tanke en ide



om världen och om livet



alts betydelse






anits 29 augusti 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 10:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är bra på haiku Anits.
2010-08-31

  Maria T
Fin haiku
2010-08-29

  Anya VIP
Ja det lilla möter det stora i din text! En enda ak är allt! Mycket fin!
2010-08-29

  poetryGirl
fin
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP