Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdskepp

Jag visste att du
Inte skulle förstå

Hur kunde jag
Visa rymdskepp
Mitt på ljusa dan

-Gud så naivt




Fri vers av Neal
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-11-22 19:15



Bookmark and Share


  frig
jag gillar det här,
så snyggt uppbyggt och skrivet!
2005-11-22

  Smultris
Inte naivt... utan underbart.....;)
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal