Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir det bara fel


MÅNDAG FÖRMIDDAG 30 AUGUSTI

måndag förmiddag
jag har varit hos hundarna
ett par timmar

dom är till stor glädje och
lycka för mig

jag har sagt hej då till dom
låst och stängt dörren

jag hör att dom står kvar i hallen
en av dom ger till ett skall
vill kanske att jag kommer tillbaka

jag kan tyvärr inte stanna längre
är på väg för att klippa mig
så idag har jag bilen

låser upp och öppnar bil dörren
lägger in det jag har med mig
så ska jag bara kliva in i bilen
och sätta mig

det är då det händer, jag hade
parkerat bilen, så dumt, utan att
tänka mig för

i uppförsbacke, det var alldeles för
högt att lyfta höger ben, så jag ramlade
in istället för att stiga in

känner mig så dum och oförstående
men det har hänt tidigare

varför gör jag som jag gör, jag vet
att om jag parkerar bilen som jag
gjorde, då blir det problem

så sitter jag äntligen i bilen, sitter
länge, ser en granne, han såg säkert
vad som hände

han kanske undrar vad jag håller
på med, men han vet att jag kan
ha problem med att komma in i
bilen ibland

till slut har jag samlat mig så pass
att jag kan åka till frissan, lite sen
är jag på grund av mitt trasslande
när jag skulle sätta mig i bilen

jag kommer precis i tid för min
klippning, det ska bli skönt, det
är länge sedan jag var så lång
hårig som nu

när jag stiger ur bilen, känner jag
att det gör ont i ryggen, den fick en
rejäl smäll när jag ramlade in i bilen

nu ska det bli skönt, att gå in och
bli om pysslad av min frissa



anits 31 augusti 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 20:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för Din berättelse!
2010-09-01

  aol
fick en gång ryggskott i bilen, främlingar hjälpte mig, oj vad snälla människor kan vara
2010-08-31

  Eva Helene VIP
Vilken tur att det var till frissan du skulle och inte till tandläkaren - du behövde bli lite ompysslad!
2010-08-31

  Anya VIP
Jaa visst blir man rädd ibland att någon ser. Igenkännande! Hoppas frisyren blev bra!
2010-08-31

  Catharina Edin VIP
Bra skrivet om vardagens bestyr och bekymmer och glädjeämnen.
2010-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Fin naturbild.
2010-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Sådant som kan hända den bäste.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP