Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör så ont ibland när olusten kommer


JAG KÄNNER OLUST

jag känner viss olust
tror inte på allt som sägs

funderar och tänker
vad för du vidare det som
du fått i förtroende från mig

har en sådan olust känsla
i min kropp, ser hur någon
sänder mig underliga blickar

skulle vilja fråga, men jag känner
inte dig, som ser på mig så underligt
under lugg

ibland vill jag sluta skriva, men
jag kan inte, det har blivit ett gift
ett beroende hos mig

jag är så trött, varför, det är inget
fel på mig, det är bara att gå ut, känna
att motivationen kommer

det sa min läkare sista gången
vi pratades vid, jag har tappat
tron på läkare, på människor

människor, så kallade "vänner"
som ska komma hälsa på, än
har det inte hänt

det kommer inte att hända, det
känner jag inom mig, men det
gör inget såna vänner är inga vänner

efter mitt besök på sjukhuset, så var
det optikern jag skulle besöka, men
det blev inget med det

jag satte mig tog en kopp kaffe, såg
på alla som kom och gick, en del hade
bråttom, sprang fort sin väg

andra tog det lugnt, gjorde som jag
satt och iakttog, dom som kom och
gick

när kaffet var slut, jag suttit en lång
stund, reste jag mig och gick till bilen
satte mig i den, och åkte raka vägen
hem

svar på undersökningen, det får jag
när min läkare tittat på resultatet






anits 1 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-01 17:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Denna olustkänsla i kroppen är inte rolig. Du skriver så öppet om din värld och det berör!
2010-09-02

  Eva Helene VIP
Väl beskrivna olustkänslor!
2010-09-01

  Bibbi VIP
Känner väldigt väl igen mig i Dina känslor.
2010-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att vissa människor gör man klokast i att undvika.
En särskilt lurig sort finns beskriven i Judas brev och 2 Petrus 2:a kapitel.
2010-09-01

  Catharina Edin
Funderingar kring det ena och det andra, som du förmedlar så väl.
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP