Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar dag har det varit


TORSDAG FÖRMIDDAG 2 SEPTEMBER 2010

solen lyser så skönt in genom fönstret
allt damm, allt jag inte vill se kommer fram

solen värmer genom fönstret, men termometern
visar på bara fem varma dagar

lusten att ta en promenad är så stark, så jag
klär på mig, i dag blir det en tröja under jackan

jag vill slippa frysa, förkyld vill jag heller inte bli

luften är klar och skön, det går lätt andas

det blåser till ibland, jag är glad att jag klädde
mig varmt, tröjan sitter inte i vägen

jag går inte fort, tar mig fram i min egen takt
kameran är med, jag stannar flera gånger, tar
många foton, hoppas dom blir ett minne av en
vacker dag i början av september månad

jag får njuta av min promenad i solen, känner
att jag mår mycket bättre till både kropp och
själ, när det kommer en dag som den där, då
det går att njuta av solen och hösten, som kan
vara så vacker





anits 2 september 2010





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-02 23:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack att Du tog oss med på denna promenad!
2010-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag var ute nästan hela dagen. Blev så gott som genomfrusen.
2010-09-03

  Anya VIP
Härlig promenad. Din text ger ro!
2010-09-03

  Eva Helene VIP
Vilken skön solskenspromenad du beskriver!
2010-09-03

  Catharina Edin VIP
Ja, vad bra, och ännu en bänk fick vi se!
2010-09-03

  aol
tack vännen för en vacker skrift om en av dina stunder
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP