Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ärlig och sann fyrfota vän


BONGO

en liten prins med svarta prickar, bruna
vackra bedjande ögon. lite reserverad
men han visar sin kärlek, genom att lägga
sitt huvud i mitt knä. vill så gärna bli kliad
och klappad, och det gör jag så gärna, för
min underbara älskade fyrfota vän.




anits 3 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-03 21:45



Bookmark and Share


  poetryGirl
djur är härliga
2010-09-04

  Eva Helene VIP
Så skönt att de finns!
2010-09-03

  Catharina Edin VIP
- och han är också så fin!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP