Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att du finns, fast jag inte ser dig känner din närhet


NÄR KVÄLLEN KOMMER

när det börjar skymma, det närmar sig kväll
tänder jag gärna ett värmeljus

kryper upp i soffans hörn, med min stickning
en bok eller ett block och en penna

då kommer ofta känslan, jag är inte ensam
jag ser ingen, men känner en närhet

någon finns där vakar över mig, sitter i samma
soffa, jag blir inte rädd längre, som jag blev
första gången det hände

nu vet jag känner tacksamhet över att inte
vara ensam om kvällen






anits 5 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-05 12:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ditt hem är helt säkert fyllt med änglar....mycket vackert och målande beskrivet
2010-09-07

  Bibbi VIP
"Herren är min herde mig skall intet fattas"
2010-09-05

  tom boreland
det gäller att släppa in
2010-09-05

  aol
där är en gudom, som finnes men inte syns, bravo
2010-09-05

  Eva Helene VIP
En trygg och pålitlig närvaro - fint!
2010-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Fridsfursten vakar över de Sina.
Mycket tjusig bild.
2010-09-05

  Anya VIP
Vad fint! Jag läser din text med ett leende!
2010-09-05

  Anna*
Så skönt. Texten andas trygghet.
2010-09-05

  Catharina Edin VIP
det kan vara skönt att känna den närvaron.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP