Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLGIVEN

hon överöste honom

med tillgivenhet

och jag satt längre bak och såg på

med brustna illusioner

och bristfällighet

så avskärmad i min lilla vrå

en flicka vid hans sida

en tröst och ett stöd

en mjuk refug när världen är hård

en kärlek som är ivrig

och blossande röd

passion men även helande vård

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 19:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant...extra värme när vinden blåser kall..
2010-09-09

  anits VIP
Vackra berörande rader
2010-09-07

  Line W
Åh, så vackert, varmt och ömt! Kram :)
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP