Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaffet det blev kallt


TRÖTTHET

en dag var jag trött




tog kaffekopp med till säng




la mig ner somnar






anits 7 september 2010






Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-07 23:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Roligt att vi ändå fick se en av dina bänkar, denna gång ritad!
2010-09-08

  Bibbi VIP
Låter avslappnat och skönt.
2010-09-08

  Anya VIP
Skönt med en omlur.
2010-09-08

  Michaela Dutius
Skön bild och text
2010-09-08

  Eva Helene VIP
Det var säkert välbehövligt med en tupplur.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP