Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för mycket spring och ila (Stressad blues)

Allt för mycket spring och ila
Allt för mycket stress och kaos
Jag behöver tid för vila
Tid för ro och tid för paus.

Allt för många trötta måsten
Tränger på och gör det tungt
Ensam står jag här i blåsten
Där jag önskar sätta punkt.

Jag vill börja om från början
Bygga på en annan grund
Ta mig ur den djupa sörjan
Ut i ljuset för en stund.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-10 19:52



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Icke kan man det förtycka
att du här små nödrim lagt
Stödd på gammal rostig krycka
får du ändå mycket sagt

Skalden fann ifjol en må-sten
där man vilar och mår gott
och med färger blir den blå-sten
då kan skönjas bättre lott

;-)
2010-09-19

    Bodil Sandberg
Enormt snyggt Erik - fin berörande handling och jättebra flyt - och ibland ska det nödrimmas -- det är bara så- och det kan som oftast lätta upp och är en konst utöver som jag ser på saken

applåder applåder
2010-09-13

    Jane S VIP
för varje dag som går avskyr jag stress mer och mer, det känns helt j-a naturvidrigt
2010-09-11

  Trädflickan
Fint rimmat och diktat. Håller med. Skönt det skulle vara att sätta punkt och börja om.
2010-09-11

  walborg
Elegant och skönt att läsa.
2010-09-10

    ej medlem längre
Jag gör dig sällskap på färden mot ljuset. Kan inte se det just nu:(
Det är sällan du använt orena rim men nu har du...i båda första verserna...kaos/paus, måsten/blåsten, tungt/punkt...hallo! Du kan bättre Erik!:)
2010-09-10

  Bibbi VIP
Så vill även jag.

Applåd!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L