Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE MIG

se mig
för den jag är

inte för den
som ni vill jag ska vara

se mig
för det jag kan

inte för det
ni vill jag ska göra

se mig
även när jag säger nej

ge mig inte samvetskval
när jag inte har kraft eller ork
att göra det som ni gör och kan

se mig
när jag är trött och ledsen

vänd inte
ryggen till när jag behöver tröst

se mig
för den jag är

säg inte
det som du vet att du inte menar

se mig
rör vid mig jag varken slåss eller bits

försök förstå
att det är svårt många gånger

se mig
låt mig känna att jag finns

försök förstå
att ensam är inte alltid stark

se mig
för den jag är låt mig tillhöra
ett sammanhang





anits 11 september 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-11 00:18



Bookmark and Share


  Maria T
Du tillhör oss här på poeter.se
Vi ser dig och vi förstår

Mycket vacker bild
2010-09-11

  arja savela
Jättefint skriftat och jag instämmer i varje ord!
Kram/Arja
2010-09-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt
på alla sätt
livet blir så lätt
När man blir sedd
som den man är
inte åt annat
håll blir ledd!
Väl skrivet!
2010-09-11

  Anya VIP
Berörande och vemodig!
2010-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är med Gud som med oss: Han vill bli sedd som den Hans Ord säger att Han är, och inte som den som mänskliga utopier och fantasier vill göra Honom till.

"Gör dig beredd, jag vill bli älskad och sedd", som Lundell sjöng.

Aldrig blir man så älskad och så sedd som när man umgås med Jesus.
2010-09-11

  Eva Helene VIP
Så väl du uttrycker din längtan efter förståelse och respekt!
2010-09-11

  Bibbi VIP
Må Din bön och önskan bli hörd.

Massor av applåder!
2010-09-11

  Fånga dagen
Jättefint skrivet
man ska tänka bra om sig själv oavsett va andra tycker eller vad man tror att dom tycker men j ag vet att det inte är så lätt
kram Anna-Karin
2010-09-11

  aol
en stark skrift som vädjar till våra rätta känslor,
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP