Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara mamma mellan dur och moll



Tidslinjen
mellan bra
eller dåligt
är väldigt hårfin

son stänger in sig
och dotter säger
att jag är sur

när går nästa tåg
till moderland??




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-20 22:32



Bookmark and Share


  aol
så vackert du delar med dig i en så fin skrift
2010-09-23

    Maria Malm
Ler åt denna text, med stor igenkänningsfaktor.
2010-09-21

  Junitvillingen
Tänker du hoppa på det tåget...??;-))
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Är du MODER-at?

Kul bild!
2010-09-21

  lodjuret/seglare VIP
igenkänningsfaktorn är stark här
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP