Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla jag har ibland


DET HÄNDER IBLAND

det händer då kvällen börjar bli natt
när jag går och lägger mig släcker lampan
det är då jag känner jag är inte ensam
en känsla av att någon mer finns i rummet
någon som vakar över mig när jag somnar
och när stillhet och tystnad råder




anits 21 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-21 15:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det....Någon finns där

hoppfullt och vackert
2010-09-22

  aol
så skönt så trösterikt
2010-09-21

  Catharina Edin VIP
En mycket skön känsla, så tröstande.
2010-09-21

    ej medlem längre
Någon vakar över dig...
2010-09-21

  Rosen VIP
tryggt för dig!
även jag kan fyllas av denna känsla ibland.
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
Upplever Guds närvaro oerhört starkt när jag ber.
2010-09-21

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2010-09-21

  Anya VIP
Trygghet kommer ur sin text!
2010-09-21

  Eva Helene VIP
kanske din skyddsängel som rör sig mjukt omkring dig . . .
2010-09-21

    Ken Cassel
Så kan jag också känna många gånger Stina
Det är någon här
Helt otroligt
Deja vu

Kramar!

Ken
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP