Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTROMANS

 

här kommer hösten

när hösten är som bäst

tröjan är stickad

och hon är en fest

brittsommarväder

och klar grönblå glans

det är en dröm om

en höstlig romans

 

LARZ GUSTAFSSON 22/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-22 19:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint med alla färger..
2010-09-23

  anits VIP
Mycket vackert
2010-09-22

  Line W
Mysig och härlig! :)
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP