Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmig blåbärsskog


horisonten höjer sig
över bergen

landskapet tar smak
av fägen

av solen som sipprar
genom molnen

i fjärran en antydan
av månen

en dimma växer
över viken

blåbärsbuskar
kantar stigen

en doft av gödsel
i mitt inre

en doft som blir sönderblåst
av vinden

man skulle kunna tro
att det finns en gud

men jag känner bara smärta
under min hud

i hela min kropp
ett växande obehag

tills allting tar slut
en vacker dag












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-23 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP