Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITTLE LADIES SJÖNG OM DET VERKLIGA LIVET

nu har jag smakat på det verkliga livet

nu är det inte bara teorier

nu har jag proletariserats på riktigt

berövats nästan alla dagdrömmerier

drygt trettio år nu i det verkliga livet

när verkligheten blivit mer än ett skrivbord

en massa år nu i det riktiga livet

en strid på kniven och en serie stilmord

erfarenheter från det verkliga livet

bekräftar teser som jag läst i pamfletter

när jag i dag tar del av sånt som står skrivet

lyser förklaringsskimmer upp mina nätter

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-23 17:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivna rader och tänkvärda
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP