Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
teknisk är jag inte, men envis


TEKNIK

så fundersam och undrande
har jag varit

efter sista gången på datakursen
på datorn där fanns en rad

där det stod arkiv redigera ock lite
mer som vi gick igenom

men när vi satt där kom mina
tankar hur ser det ut på min dator
där hemma

det första jag gjorde när jag kom
hem var att slå på datorn

men hos mig fanns ingenting på
den raden jag funderade och tänkte

varför?

så en signal slog jag till en av mina
söner han förklarade hur jag skulle göra

men det hände inget envis är jag
så jag gav inte upp

rätt som det var så fanns den där
men fråga mig inte hur jag gjorde

det vet jag inte men det fungerar
och ser rätt ut står lika på min dator
som den på kursen när jag klickar
på arkiv





anits 24 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-24 15:52



Bookmark and Share


  arja savela
BRA ATT DET FUNKAR! JAG HAR LAGT MIG I FACEBOOK FAST JAG HAR VARIT ENVIST EMOT! HÅLLER PÅ OCH UTFORSKAR DET NU...
ÄR INTE NÅGON TEKNIKENS UNDERBARN PRECIS:)
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Det kan ju vara olika också beroende på vilket operativsystem man har i datorn.
2010-09-24

  tom boreland
datorer har eget liv
2010-09-24

  LassO
trägen vinner ;=)
2010-09-24

  Anya VIP
Söner är allt bra emellanåt! Bra att det löste sig!
2010-09-24

  Catharina Edin VIP
hahaha
Kul att höra; att det funkar!
2010-09-24

  Bibbi VIP
Kul berättelse.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP