Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gungstolen och jag kom aldrig riktigt överens


NU FINNS DEN HOS NÅGON ANNAN

Gungstolen finns inte längre hos mig
i sovrummet nu behöver jag inte sparka
min lilltå i den mer så den blir blå och värker

Nu står den hos någon annan som kanske
har bättre plats eller så står den i vägen
där också någon som blir arg över ömmande
tår som blir blå när gungstolen som är stor
och otymplig är i vägen

Men när jag tänker efter dom som övertog
min gungstol köpte den tog den med sig
direkt hade en annan hemma redan och
i den ville både sitta då kom min väl till pass

Jag är glad över att någon ville ha den så
slipper jag se den behöva minnas allt jag
vill få bort ur mitt minne där den stod och
varje morgon när jag vaknade öppnade
mina ögon var den det första jag såg i en
ny gryende dag




anits 30 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 23:43



Bookmark and Share


  Maria T
Din gungstol kom säkert
väl till pass
2010-10-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härliga rader. =)
2010-10-01

  Catharina Edin VIP
Ja, en rolig text! och uppfriskande.
2010-10-01

  Christine Sabel
BRA GJORT!!!!!
2010-10-01

  Anya VIP
Text med vemod, men också om att kunna gå vidare ur det jobbiga.
2010-10-01

    ej medlem längre
De tar plats.. men är sköna sitta i.. minns min mormorsmors höga svarta med virkad dyna...
2010-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Inte alltid så MED-görliga...
2010-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Fina klenoder. Men de tar plats.
2010-10-01

  Bibbi VIP
Kul text.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP