Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNT ATT SOVA FRAMFÖR TV

en underbar dag



med en sol som värmt så skönt



sovit framför TV





anits 30 september 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-30 23:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter avslappnat och gott.
2010-10-01

  poetryGirl
det gillar jag med!
2010-10-01

  aol
jag gör så själv, ler
2010-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Då sover man skönt.
Jag somnade t o m framför datorn.
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP