Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag frös i går i min tunna sommarjacka


I DAG BLEV DET NÖDVÄNDIGT

i dag blev jag tvungen
gå upp för alla trapporna
till vinden

nu var det hög tid
att hämta en varmare
jacka

min tunna sommarjacka
har gjort sitt för den här
gången

kände att jag kunde inte
gå tomhänt upp till vinden

parasollet bar jag med mig
det lär jag inte behöva mer
i år

nu är jag rustad för nya
kalla mornar




anits 2 oktober 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-02 23:13



Bookmark and Share


  Maria T
Ja nu behövs det varmare
kläder
2010-10-03

  Catharina Edin VIP
jag går fortfarande i kortärmat, hahaha
kanske är det hormonerna -
2010-10-03

  Anya VIP
Joo nu behöver garderoben byta riktning!
2010-10-03

    sajo
Min varma jacka åkte fram i måndags - skönt. Ja parasollet har gjort sitt. Min vän bar ner sitt i källaren förra helgen.

Tände ljus här i veckan och saknade din pratstund.
2010-10-03

  poetryGirl
så är det nu...
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Vet inte hur länge min etiopiska skinnjacka pallar.
2010-10-03

  peter markurth
bra
2010-10-02

  aol
ja så gör vi alla,
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP