Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt och damm utan glam

jag gnuggade glaset med trasan

tills det sken

då fick jag

till min fasa

syn på en Askunge

i blänket

en askig Askunge

i blårutigt huckle

rödrosiga kinder

uppspärrade ögon

och klapprande träskor

som rusar och klapprar

nedför trappen

uppför trappen

närhelst någon ropar




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-03 00:14



Bookmark and Share


  aol
ja en typisk mammabild
2010-10-03

  Anya VIP
Jaa vi mammor/kvinnor har en tendens att fastna i den bilden. Bra beskrivet!
2010-10-03

  Ingela Svenson VIP
ja vad är det vi gör med våra krafter? Snyggt och underfundigt!
2010-10-03

  karenina VIP
och jag håller på att lära mig att stampa med dom förbannade träskorna istället... har ett nytt boktips att rekommendera! :)
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP