Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Kylskåpet ruskar allvarligt på sig

datorfläkten ger ifrån sig

sitt trygga väsande

och jag hör den här låten

och det är märkligt

men då ser jag dig

framför mig, dansar

en barnslig galen dans

som får mig att le

snett, ofrivilligt

det var just den energin

som förlät allt det andra

den som lade sig

som en förmildrande omständighet

runt alltihopa

det är märkligt

för jag har aldrig

hört den låten

förut

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-03 00:00



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Den slog an något och en stillsam tår letade sig ensam fram...
2010-10-03

  aol
så fint om hur nåt litet kan täcka mycket
2010-10-03

  karenina VIP
det är det där lilla lilla som kan väcka... men det är att väcka en björn som sover
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP