Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BOK

på loppis ett fynd


en bok för fem kronor blev min


det var en glädje





anits 2 oktober 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-03 00:16



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fyndar jämt och städnigt böcker på loppis. Det är som att gå in i en skattkammare när man står framför dessa rader av böcker. Till så billig penning, dessutom. =) Mycket bra skrivet. =)
2010-10-04

  Maria T
På loppis kan man göra fynd
2010-10-03

  Eva Helene VIP
Förstår din glädje över fyndet.
2010-10-03

  Catharina Edin VIP
Hoppas boken är riktigt givande -
2010-10-03

  Anya VIP
Roligt med fynd!
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är därför jag gillar loppisar.
I´m only in it for the books.

Fin bild!
2010-10-03

  Bibbi VIP
Det är mina tag att fynda på loppis:-)
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP