Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plockat trattkantareller med barnbarnen


Lägereld - haiku

Jag tänder en eld
när nordanvinden blåser
och se - den tar sig!






Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-04 21:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Undetbart ljuvlig.
2010-10-18

  Carola Zettergren
:):)SE! Den gör det ja! Underbart!
2010-10-15

  vera gade VIP
Även här kan detta lån från Hesiodos passa;-))
Kommande dagar:
Fly den leneiska månaden: skadliga dagarna äro, boskapen plågas och hungrar, och runt över jorden sig sänker
köldens sorgliga dok, medan nordan kring knutarna tjuter.....
och vid hans rasande färd de oändliga skogarna sucka.
Hellquist 1923
2010-10-14

  korpfjäder
bästa elden är väl den i nordan...
2010-10-06

  vera gade VIP
ja se det var en tredje-rads överraskning!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

papillon