Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKEN

boken som blev min


fick sällskap av en kasse


den var på köpet





en kasse böcker


så hela fyrtio stycken


för en fem krona




kom i min ägo


en vacker lördag morgon


när hösten kommit






anits 5 oktober 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-05 12:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till rikedomen
2010-10-10

  Eva Helene VIP
Vilken rikedom, grattis!
2010-10-05

  Larz Gustafsson VIP
DET är lycka!
2010-10-05

  Anya VIP
vilket kanonköp!
2010-10-05

  Bibbi VIP
Underbart.
2010-10-05

  Catharina Edin VIP
Vilken toppendag det var!
2010-10-05

    Ken Cassel
Måtte det ha varit bra böcker som du fick tag på så att de inte bara blir liggandes hemma på hyllan
dammandes
;)
Kramar!

Ken
2010-10-05

  ULJO
Litteratur kan man inte få för mycket av, säkert en del guldkorn i den kassen.
2010-10-05

  poetryGirl
Det låter bra, bra skrivet
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP