Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det förbjudna är vackrast

som i slutna ögons blindo
döva örons tystnad

jag bedövas av din skönhet
du förbjudna frukt

av jordens alla skatter
av himlens alla sken

dina vackra ögon
allra klarast på mig ser




Fri vers av andanidublin
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-09 14:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inget må dig vara förbjudet
2012-06-27

    marilin
Oerhört välfunna rader som hos mig skapar en känsla av både längtan och sorg. Tycker mycket om.
2012-04-26

  Ola Rydberg
Väldigt bra
känner igen mig
älskade första raden lite
extra
2012-03-10

  Nikolai Jungsin VIP
Målande
levande beskrivning
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

andanidublin