Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuckoffsituation

Lagom lång, ni vet,
når mina axlar
och min näsa med håret.

Sträcker sig och hamnar perfekt
med sin överläppp
på min underläpp
och håller sig svävande kvar.

Kniper armarna runt halsen
och tvingar sig kvar,
döljer gröna skogar
bakom fjäderlock
och stoppar tiden.

Hela tiden.

Klär som ingen annan i
silverscarf, utan den,
i nakenheten
när jag tänker på
dig i den.

Åtta timmar långa ögonkast
slösar min dag
igen
och jag somnar ensam igen
för tusende och första gången.




Fri vers av Vingklippt Fågel
Läst 437 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-09 19:42



Bookmark and Share


    SaraT
gillar titeln och textens juxtaposition
imponerande överhuvudtaget
2010-11-06

    ej medlem längre
Klär som ingen annan i
silverscarf, utan den,
i nakenheten
när jag tänker på
dig i den.

så jävla snyggt
2010-11-03

  dagbokspoesi
Väldigt bra.
2010-10-31

  bergsdotter
Det här var bra!
2010-10-26

  Gråsparven
Vackert, man får fina bilder i huvudet :)
2010-10-20

  stenen/ Yv Ericsson
i cirklar läser ,man din dikt. spännande är det. fantastiskt bra!
2010-10-10

    ej medlem längre
det här var riktigt riktigt bra. ordföljden ger innebörden tyngd, och det hela känns som ny frisk poesi. tack!
2010-10-10

  Yrre VIP
Och denna, tycker jag mycket om!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Fågel
Vingklippt Fågel