Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekande livet..ta


MÅNAD

Skön månad
Jag lever lagom lost
Jag kanske lever livet ljuvliligt

Livet

Jag tar mig en morgonsväng
För jag är en enkel vandrare

För livet är i guld,zilver och rostig plåt


Tar en bild

Vintern när jag frös


Sånger talar,att gräs och blader gror
Hjärtat öppnar sig i själen

Någonstans i det fria
Kan jag cykla bort en sväng




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-10 01:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart.. i det fria...
2016-05-15

  Anna*
Härlig frihet ♥
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"