Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönt att kunna få vara lat


EN SKÖN KVÄLL

att bara få vara

sitta ner

göra ingenting

känna mig lat

så har jag haft det

denna kväll

det var skönt

en kopp te

värmeljusen brann

block och penna

blev liggande på bordet

jag njöt av tystnaden

har haft en underbar

lat kväll

tänk

jag skäms inte

för att berätta det





anits 14 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-14 23:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Nej, det kan man väl få ha, det är inget att skämmas över!
2010-10-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Låter mysigt. =) Fint skrivet. =)
2010-10-15

  Anya VIP
Fantastiska klokord. Så bra att du får med skammen och att den är bortblåst. Jag läser och lär!
2010-10-15

  Eva Helene VIP
Fin avkoppling, dig väl förunnat!
2010-10-15

  Bibbi VIP
Underbart
2010-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det ska du absolut inte skämmas för.
Tvärtom.
2010-10-15

  aol
härligt vännen,
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP