Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU EFTER BESÖK I STAN

jul i oktober

det var det i en affär

vid ett besök idag




jag gick ut direkt

fanns ingen anledning att

stanna kvar just där



det fanns bättre sätt

att tillbringa min väntan

bokhandeln blev bra




när glasögonen

äntligen var färdiga

lämnade jag stan



glad för att besöket

var över för den här gången

hem till lugnet skönt







anits 18 oktober






Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-18 23:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vackert och tänkvärda tankar!
2010-10-21

  Bibbi VIP
"Borta bra men hemma bäst"
2010-10-20

  aol
gillas fin sann haiku,
2010-10-19

  Catharina Edin VIP
Snygga haiku!
Haiku är en givande utmaning!
Och julen - än behöver den inte komma -
2010-10-19

  Anya VIP
Aj har julskyltningen redan börjat. fin skildring av ett besök i staden.
2010-10-19

  ULJO
Fint skildrat. Men jul i oktober, nej alldeles för tidigt.
2010-10-19

  Eva Helene VIP
Jul i oktober - så hemskt! Jag värjer mig också så länge jag kan. Fint berättat!
2010-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2010-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Den bästa julen är ingen jul alls.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP