Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROJEKT

varje dag är ett projekt

som ska ros i land

övergiven, överbliven

själen i min hand

varje dag är kamp mot

destruktivitet

varje dag är hård

konfrontation med verklighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19-20/10 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-20 17:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd text...en sanning..
2010-10-22

  anits VIP
Mycket sanna rader, nog är
livet ett prolekt, ett stort
2010-10-20

  Elaine.S VIP
Nog är livet ett projekt alltid
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP