Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en trevlig samvaro varannan vecka betyder mycket för många


MÅNDAG 25 OKTOBER 2010

med solen i ansiktet
himlen så blå

lite kyligt så knarrade
när jag gick efter vägen

jag tog inte den snabbaste vägen
där var fanns bara skugga

den längre vägen med solen
som sällskap

tog jag mig fram denna måndag
för att träffa vänner

fika prata och kanske
ta fram stickningen en stund

det är inte så viktigt det där
med att sticka virka och brodera

det gör vi en stund
det handarbete vi har med oss

hamnar på bordet i knät eller
tillbaka i väskan

dessa dagar blir aldrig lika
man vet inte vem som kommer

eller inte kommer
att få samlas en stund

är viktigt mycket viktigt
när många av oss lever ensamma

jag är glad och tacksam
över att kunna gå dit

prata bort en stund
och fika tillsammans med andra




anits 25 oktober




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-25 23:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gemenskap - vårt största behov - och hur enkelt det ändå är att fylla - skildrar du med bravur
2010-10-29

  Catharina Edin
Det låter toppen att ha denna gruppen -
2010-10-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt beskriven stund. =)
2010-10-26

  Anya VIP
Härligt med vänner!
2010-10-26

  Eva Helene VIP
Skön solskenspromenad till en trevlig träff beskriver du här så fint!
2010-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Den sociala biten är mycket viktig.
Skönt promenadväder dessa dagar.
Till min häpnad tyckte jag att det var för varmt i dag. Eller också var det jag som var för tjockt klädd.
2010-10-26

  arja savela
Jag är glad för din skull att du hade en trevlig träff! Jag hade själv en vän på besök och det var jätteroligt. Jag är ju mycket ensam hemma.Jag beundrar dig att du orkar ut så ofta; är glad för det!
2010-10-26

  aol
själv gå jag till frälsis tar en fika, gillar flera där
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP