Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUZYS KÖK

det spelas indochine

några trappor över ån

ett fönster står öppet

där musiken kommer från

suzy släpper in

vårens dofter i sitt kök

de blandar sig med doften

av pannbiff och stekt lök

 

det flyger några skrattmåsar

över islandsbron

i varje fall är det så

i denna majvision

ett egenhändigt vykort

från en vår jag väntar på

där solen står i zenit

och himmelen är blå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26-27/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker. Målande. we are halfways there. Först en sibirielik vinter att klara av. Skönt att vara inne och plugga "Böckernas bok" då.
mvh Jimmy.
2010-10-29

  anits VIP
Vackert målar du dina ord
till en vacker tavla
2010-10-28

  Måna N. Berger
Du frammanar våren så det känns! Väl valda bilder!
2010-10-27

  Ezmeralda VIP
Härligt Larz, ger också mig en dröm om våren.
2010-10-27

  Line W
Härligt!
2010-10-27

  Elaine.S VIP
En bildrik dikt med en hel del doft och fläkt.
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP