Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avsaknad av vingar - haiku

En kungsörn glider
majestätiskt söderut -
själv tar jag tåget




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 414 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-31 13:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
märkligt hur du här har något visst gemensamt med, jag tror det är bjarne nordbö, säkert att ni inte är släkt?
2010-11-18

  halmstrå
men örnen landar
elegant på sergels torg
utan bagage
2010-11-05

  stenhur VIP
om du i stället
tatt ett plan så hade du
allt brädat den fan
2010-11-02

  vera gade VIP
för resan norrut
kanske du får tacka
- en gås gunås!
2010-11-01

  Carola Zettergren
Jomenvisst , det ska ju vara du till nåt sånt härnt!:)
Väldans snitsig den här!
2010-11-01

  Lavinia Röd
Jag brukar sällan kommentera haiku då jag har lite svårt för formen. Men, det här var faktiskt några roliga rader. Applåd!
2010-11-01

    ej medlem längre
Visst är det orättvist att en del slipper SJ!;)
2010-10-31

  walborg
Urbra. Håller med den sista talaren här.
2010-10-31

  Nanna X
o, en slogan för SJ!
2010-10-31

  vera gade VIP
Ja du får ju ta hänsyn till vingmåttet- Papillon!
2010-10-31

  Anya VIP
Fin bild av resa!
2010-10-31

  thyra
Härlig, med djup och som samtidigt ger mig ett leende :) Finfin!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

papillon