Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bön just nu


Apati

kedjor runt mina vrister
mörker överallt
kall fukt innanför mina kläder

men var är mina tårar?
var är min frustration?
var är min ångest, min smärta och min sorg?

om inte jag kan skaka av gråt,
skrika av ångest,
om inte jag själv kan skrämmas
av att jag bara famlar i mörker,
räcker dina tårar?




Fri vers (Fri form) av Blebb
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-27 18:47



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt! Det tredje stycket är så bra att det kan bära sin egen vikt och stå ensam som en egen dikt utan några förklaringar. Riktigt bra!
2010-11-28

  Redeemer
Gillas mycket! Avslutningen är riktigt bra!
2010-11-27

  queenia
Suggestivt!!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb