Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramaturgi

**** 

 

 

Rötter bildas genom bok-blad

 blandas med mullen

jorden blir näringsrik

 

Moder jord

föder

 

Texterna växer över sidorna

formar manus

 

Vi läser våra texter

spelar våra roller

 

Läser texter

Tar paus från allt som är

verkligt medvetande

 

Någon viskar

Någon lovsjunger

Någon skriker

 

Vem talar?

*

Drömmer tillsammans!

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 20:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Djupsinniga rader som när ens inre själ

innerligheten får här ett utrymme

Att ha drömmar med varandra och leva utan att somna in

samt att nära verkligheten med sin vision

en dröm slår in och man lever den
2010-11-13

  Maria T
Djupsinnig filosofi
i poesins form
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE