Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stabat mater dolorosa

Är du som en myllrande
teaterpjäs som döljer
ett intet som är du

Är babushkan liksom du
med nya skikt som följer
det skikt du visar nu

Har du Janus ansikte
men än mer komplicerat
än denna gamla gud

har jag bara trott det är
en sida explicerad
som kan vara du

Är din längtan efter mig
och kärleken förnyad
sann och ärligt menad

Är du inget, är du allt
förintad, född ånyo
i samma själ förenad




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 19:45



Bookmark and Share


  walborg
Urbra frågor som kräver svar.
2010-11-14

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe